Вершки

Вершки - представляють собою густу однорідну масу білого кольору, тягучою консистенції, з солодкуватим смаком. Вершки випускають різної жирності: 8%, 10%, 20%, 25%, 35%

Вершки по консистенції:

  • питні;
  • збиті;
  • консервовані;
  • сухі.

У харчовій промисловості застосовуються володіють великим терміном зберігання «рослинні вершки» — замінник натуральних вершків, що отримується з рослинних жирів (найчастіше використовують) 

До складу суміші, тим не менш, входять і молочні білки (головним чином казеинат натрію), що дають смак, колір і аромат натуральних вершків.

До складу «рослинних вершків» входять також:

Рослинні вершки – - це емульсія, де вміст водної фази (близько 70%) і жирової фази (близько 30%) відображає зміст цих фракцій в вершках молочних з єдиною лише різницею, що рослинні вершки замість жиру молока містять рослинні масла і жири (таким чином, вершки рослинні абсолютно не містять холестерину).

Використовують вКондитерської Промисловості (в різних кремах, прошаровують торти і тістечка, використовують як начинку, а також прикрашають їх поверхню, а також для приготування всіляких десертів).

Рослинні вершки є ідеальним замінником вершків тварин,  повністю їх замінюють, маючи важливі переваги:

  • Рослинні вершки  високоекономічні, при збиванні збільшуються в обсязі в 4 рази.
  • У виробах не втрачають смакових якостей, зберігають форму, і обсяг протягом тривалого часу.
  • У силу рослинного походження жирів, що входять до складу вершків, останні відрізняються великим терміном реалізації в порівнянні з вершками тваринного походження.
  • Практичність у використанні і легкість в приготуванні. Збиваються за кілька хвилин і мають виняткову здатність набирати під час збивання повітря і потім тримати набраний обсяг. Можуть бути збиті ще раз через якийсь проміжок часу для додання об'єму і пишноти масі.
  • Вершки  довго зберігаються (12 місяців), що не прокисають і таким чином, можна мати великий запас на складі.

Показники якості вершків:

  • Колір вершків повинен бути білим з жовтуватим відтінком.
  • Консистенція повинна бути однорідною, без збилися грудочок жиру і білка.

Основними виробниками Вершків є: Італія, Бельгія, Німеччина, Болгарія, Білорусь, Україна. 

Новини

Завод Спецій "FOODALLIACE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Важлива інформація

на ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.