Макова начинка від компанії Foodalliance

Макова начинка - пастоподібний, готовий до вживання продукт, який не потребує додаткової обробки.

При випічці не випливає, не втрачає блиску, має чудовий, насичений смак і аромат, а також прекрасно зберігає всі свої властивості в продуктах глибокої заморозки.

Приготування: попередньо запарюють окропом насіння маку, для того щоб вони ввібрали в себе воду і стали пластичними. Після запарений мак перетирається гранітними валами на спеціальному обладнанні, що дозволяє вивільнити з насіння смак і аромат. У перетертий мак додаються цукор і інші інгредієнти, в тому числі крохмаль, який пов'язує воду і не дає начинці розтікатися при випіканні, дозволяючи використовувати її як в закритих виробах, так і у відкритих пирогах.

Функціональні переваги: ​​

В'язка і досить густа ароматна начинка, з добре видимими зернами маку, увареного з цукром, в цілому або подрібненому вигляді, є складовою кондитерської маси.

Макові насіння займають половину всіх сухих речовин кондитерської начинки, тому щільна маса чудово переносить нагрівання до 240 градусів без розтікання, але не більше 20 хвилин часу випікання вироби.

Універсальність начинки для випікання і заморозки, можливість роботи з сирим і випеченим виробом, застосування як декорує крему, розширює асортимент продукції, що випускається з маковим наповненням, а, значить, скорочує додаткові витрати виробників на підготовку начинки до використання.

Характеристика:


  • Начинка повністю готова до застосування. Не потрібно витрачати робочий час на розведення водою, чекати набухання, охолодження і т. Д. Вона завжди «під рукою».
  • Стабільність рецептури. Відсутня «людський фактор», що впливає на процес приготування як, наприклад, при приготуванні напівфабрикатів.
  • Наявність двох видів - для використання в ручній обробці і для використання в автоматичних дозаторах - роблять можливим застосування цієї начинки на будь-яких виробництвах.
  • Начинка досить довго зберігається навіть у розкритій упаковці.
  • Консистенція начинки і фракція маку максимально відповідає начинці, виготовленої традиційним способом.
  • Відмінний, приємний, насичений традиційний смак.
  • Начинка витримує внесення додаткової кількості води, що помітно впливає на вартість продукції.

    Застосування:


    • для кондитерських підприємств
    • для хлібопекарських підприємств

      Для виготовлення випечених виробів з начинкою і & nbsp; прикраса для кондитерських виробів:


      • Листкові вироби
      • Здобні вироби
      • Бісквіт, торти, рулети
      • Заморожені вироби і напівфабрикати
      • Напівфабрикати борошняних виробів
      • Пряники, пряники
      • Пироги
      • Начинки для рулетів
      • Булки
      • бездріжджовий листкові вироби

        Область застосування:


        • Для кондитерських і хлібобулочних виробів макова начинка є готовою самостійної прошарком, добре втручається в інші крему і декорується поверх солодкого вироби.
        • Макова начинка чудово поєднується з багатьма виробами з дріжджового та бездріжджового тіста, хрусткими слойками і крученими булочками, бісквітними рулетами і кремовими начинками для тортів, дрібноштучними борошняними печивом і пряниками.
        • Випічка дуже красиво виглядає в розрізі, начинка не розсипається і не вимочує тестову основу.
        • Аромат макової начинки наділяє кондитерські та хлібобулочні вироби не тільки додатковим смаком, але і апетитним виглядом протягом всього терміну придатності.

          Основними виробниками макової начинки є: Україна (ПП «ВІЛІС», БЕРЕСТЕЧКІВСЬКА плодоконсервний завод, ПрАТ «Гощанський завод продтоварів», Батьківщина ПрАТ , ПП "ГАБРО", ПрАТ «СОКОМАРИНАД», ТД ПП «Золота Миля», ТМ "Самтек", ТМ "Суворов", "Макова Компанія»).

          Фасовка: ящик з гофрованого картону з пакетом - вкладишем, маса нетто пакувальної одиниці 10кг - 15 кг.

          Термін придатності до використання: 180 діб (6 місяців) з дати виготовлення прі не розкритою заводській тарі в сухому приміщенні при температурі від 0 до 25 ° С. & nbsp;

Новини

Завод Спецій "FOODALLIANCE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.

Важлива інформація

На ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.