Макова начинка u> em> strong> - пастоподібний, готовий до вживання продукт, який не потребує додаткової обробки. P>
При випічці не випливає, не втрачає блиску, має чудовий, насичений смак і аромат, а також прекрасно зберігає всі свої властивості в продуктах глибокої заморозки. P>
Приготування: u> em> strong> попередньо запарюють окропом насіння маку, для того щоб вони ввібрали в себе воду і стали пластичними. Після запарений мак перетирається гранітними валами на спеціальному обладнанні, що дозволяє вивільнити з насіння смак і аромат. У перетертий мак додаються цукор і інші інгредієнти, в тому числі крохмаль, який пов'язує воду і не дає начинці розтікатися при випіканні, дозволяючи використовувати її як в закритих виробах, так і у відкритих пирогах. P>
Функціональні переваги: u> em> strong> p>
В'язка і досить густа ароматна начинка, з добре видимими зернами маку, увареного з цукром, в цілому або подрібненому вигляді, є складовою кондитерської маси. P>
Макові насіння займають половину всіх сухих речовин кондитерської начинки, тому щільна маса чудово переносить нагрівання до 240 градусів без розтікання, але не більше 20 хвилин часу випікання вироби. P>
Універсальність начинки для випікання і заморозки, можливість роботи з сирим і випеченим виробом, застосування як декорує крему, розширює асортимент продукції, що випускається з маковим наповненням, а, значить, скорочує додаткові витрати виробників на підготовку начинки до використання. P>
Характеристика: u> em> strong> p>