Наповнювач фруктово-ягідний від Фудальянс

Фруктово-ягідний наповнювач - це продукт на основі фруктів і ягід, уварених з цукром, з додаванням желирующих речовин.

Різноманітність видів:


  • з цілими ягодами і фруктами, шматочками і гомогенні;
  • з різним вмістом фруктів (від 10 до 70%).

    Показники якості продукту:


    • масова частка розчинних сухих речовин в наповнювачі & nbsp; - не менше 45 - 66%

      Бувають фруктово-ягідні наповнювачі зі смаками:

      Яблуко, слива, полуниця, вишня, малина, персик, груша, чорна смородина, ківі, банан.

      Відмінні риси фруктових наповнювачів з шматочками:


      • можливість використання як до, так і після випічки;
      • яскравий блиск навіть після випічки;
      • можливість застосування як напівфабрикат для приготування кремів, десертів, прошарків між коржами;
      • м'яка і ніжна структура;
      • яскравий & nbsp; смак і аромат;

        Фруктові начинки бувають:


        • термостабільні

        • Термостабільний & nbsp; наповнювач

          Використовується для більшості випікаються кондитерських і хлібобулочних виробів в якості начинки і для обробки (прикраси) поверхні.


          • в заморожених напівфабрикатах
          • печиво і пряники з начинкою
          • в здобних і листкових хлібобулочних виробах
          • відкритих і закритих пирогах

            Витримує температурну обробку при температурі до 240 ° С і заморозку, при цьому не втрачає смакових якостей, кольору і аромату.

            Зберігає однорідну консистенцію і не карамелізуется, а значить, начинка не витече з готового кондитерського виробу, а покриття не буде прилипати до упаковки.

            Нетермостабільний наповнювач

            Використовується тільки для готових виробів: для промазки коржів з різних видів тіста, як начинку і для обробки поверхні


            • ідеально підходять для виробництва цукерок, суфле, зефіру, мармеладу;
            • в якості самостійної прошарку в тортах, рулетах, тістечок;
            • як фруктово-ягідна добавка в крем, в вершки, а також для декорування поверхні тортів;
            • молочних виробів (йогурту, кефіру, сирних сирків і мас, десертів)

              Основними виробниками фруктових наповнювачів є: & nbsp;

              ТОВ "АГРАНА Фрут Україна", ТМ "Самтек", "Галафрут» ПП, ТМ Август, ТМ "Ласунка", ПВКФ "Аміга", Т-Престиж, ТОВ, а також виробники з Кіровограда, Києва, Харкова. < / p>

              Зберігання в вентильованому приміщенні при температурі від 0 до 25 ° С.

Новини

Завод Спецій "FOODALLIACE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Важлива інформація

на ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.