Желатин Фудальянс

Желатин - це майже безбарвний матеріал, у формі пластин або дрібних кристалів, що не має ні смаку, ні запаху.

Існують і аналоги желатину - це агар-агар і пектин, які добувають з морських водоростей.

Харчовий желатин застосовується в різних галузях промисловості:


  • в кондитерській для виробництва желе, мармеладу жувальних цукерок, десертних страв, кремів, тортів;
  • в молочній - для виробництва морозива, йогуртів, десертних сирів;
  • в м'ясо- і рибопереробної - для заливних з м'яса і риби, холодців, зельцев, м'ясних і рибних консервів;

    Роль желатину у виробництві продуктів харчування:


    • підсилює смак і насичує колір, служить захисним покриттям для ковбас і деяких інших м'ясних продуктів;
    • завдяки нейтральному смаку служить стабілізатором і емульгатором в молочній продукції і десертах;
    • допомагає надати необхідну форму різних кондитерських виробів;
    • використовують в якості осветляющего інгредієнта в соках і винах;
    • в пирогах і інших кондитерських виробах використовують в ролі піноутворювача.

      & nbsp;

      Марки желатину:

      желатин харчовий К-17, К-15, К-13, К-11, К-10
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; П-19, П-17, П-16, П-13, П-11, П-9, П-7
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 80,100,120,150,180,200,220,240 bloom

      Зовнішній вигляд.

      Желатин - продукт без смаку і запаху, кольором від прозорого світло-жовтого до коричневого кольору.


      • Тривалість розчинення не більше 25 хвилин.
      • Розмір гранул не більше 5 мм.
      • Міцність холодцю желатину в деяких країнах вимірюється в грамах по Валенту (500 ... 1300) або - в грамах по Блюму (150 ... 300). Чим вище це значення, тим менше необхідна дозування желатину даної марки.

        Основними виробниками желатину є: Німеччина, Польща, Україна, Китай.

        Желатин харчовий упакований в поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кілограм.

        Термін зберігання:

        Желатин харчовий ГОСТ-11293-89 & nbsp; - 1 рік від дати виготовлення.

        Желатин харчовий & nbsp; ТУ & nbsp; У 24.6-00418030-002-2007 & nbsp; - 2 роки від дати виготовлення.

Новини

Завод Спецій "FOODALLIACE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Важлива інформація

на ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.