Сухі молочні продукти Фудальянс

Сухе молоко - це порошкоподібний продукт харчування, який отримують в процесі сушіння пастеризованого, а крім того нормалізованого коров'ячого молока.

Такий продукт як сухе молоко досить зручний і простий у використанні. Для того щоб отримати напій, який за своїми корисними властивостями не поступатиметься звичайному пастеризованого коров'ячого молока потрібно всього лише розвести сухе молоко питною водою.

Необхідність його виготовлення виникла в зв'язку з тим, що натуральне має короткий термін зберігання. І великій кількості виробництв, які його використовують, треба було розробити технологію, при якій продукт можна вживати тривалий термін.

До того ж сухе молоко має більш постійні характеристики, ніж натуральне, і це забезпечує постійне якість продукції, що випускається.

Види сухого молока:

  • знежирене сухе молоко;
  • незбиране сухе молоко.

Ці два різновиди сухого молока розрізняються відсотковим вмістом речовин.

Сфери застосування сухого молока:

  • дитяче харчування,
  • кондитерська промисловість (при виробництві шоколаду, карамелі, ірису),
  • ароматизатори, стабілізатори, загусники і інші харчові добавки,
  • хлібобулочна промисловість,
  • масложирова промисловість і виробництво комбінованих масел,
  • корми для с/г тварин,
  • алкогольна промисловість,
  • молочна промисловість (відновлення пастеризованого молока, йогурти, сир, глазуровані сирки, плавлені сири, згущене молоко, морозиво)
  • випуск молочних і які мають молочні компоненти напої,
  • м'ясна промисловість (ковбаси, паштети тощо.),
  • виготовлення заморожених продуктів, напівфабрикатів, супів, соусів, кремів, закусок;

Якісне сухе молоко володіє наступними органолептичними характеристиками:

Зовнішній вигляд – дрібний порошок або порошок, що складається з одиничних і агломерованих частинок сухого молока. Допускається незначна кількість грудочок, що розсипаються при легкому механічному впливі.

Колір –білий, білий зі світло-кремовим відтінком.

Смак та запах – властиві пастеризованого знежиреного або цілісного молока без сторонніх присмаків і запахів. Допускається присмак і запах кип'яченого молока.

Основним виробником сухого молока є: Україна.

Упаковка - мішок паперовий 25 кг.

Термін зберігання сухого цільного молока менше ніж знежиреного, так як жири схильні до псування — прогорканню. Воно повинно зберігатися при температурі від 0 до 10 °C і відносній вологості повітря не вище 85% до 8 місяців з дня вироблення.

Новини

Завод Спецій "FOODALLIACE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Важлива інформація

на ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.