Чорнослив замовити в компанії Фудальянс

Чорнослив - назва висушених плодів чорної сливи. Для отримання чорносливу відбираються стиглі і соковиті плоди (як правило, сливи сорту Угорка італійська), потім їх бланшують, охолоджують в проточній воді, а потім сушать. Зливи висушують з кісточкою або без, але завжди - цілком. Після промислової сушки, чорнослив охолоджують, сортують і занурюють на 1-2 хвилини в киплячу воду, а потім обробляють гліцерином - це додає чорносливу характерний блиск.

Чорнослив сушать декількома способами:

  • Сушать на сонці.
  • Сушать в тіні.
  • Сушать в промислових сушарках.
  • Обробляють спеціальними засобами.

Готовий до вживання продукт повинен бути:

  • від чорного до буро-коричневого кольору,
  • мати вигляд цілих приплющених плодів з видавленою кісточкою,
  • одного виду,
  • з непошкодженою шкіркою,
  • не злипаються при стисненні,
  • м'якими на дотик 
  • володіти характерним солодкувато-кислим смаком і легким специфічним ароматом диму.

За своїми характеристиками чорнослив підрозділяється:

  1. Цілісний чорнослив утворює один сорт, званий "Чорнослив" - "перший сорт"

Чорнослив цього сорту повинен бути хорошої якості. Він може мати незначні поверхневі пошкодження та дефекти забарвлення за умови, що вони не відображаються на загальному зовнішньому вигляді або як продукт, збереження або його товарному вигляді.

  1. Чорнослив без кісточки підрозділяється на наступні два сорти:
  1. "Чорнослив без кісточки" - "перший сорт": з чорносливу цього сорту кісточка повинна вилучатись таким методом, який дозволяє максимально зберегти цілісність шкірки плоду, а кількість надрізів, необхідних для видалення кісточки, має бути не більше двох;
  2. "Чорнослив без кісточки, витягнутий під тиском" - "вид E" або "другий сорт": з чорносливу цього сорту кісточка може бути видалена під тиском. Число надрізів, необхідних для видалення кісточки, не обмежується.

Чорнослив (сушена слива) використовується в промисловості в якостіначинки і для обробки (прикраси) виробів:

  • кондитерська промисловість (цукерок (чорнослив в шоколаді і ін.), Тортів, тістечок, східних солодощів);
  • хлібопекарська промисловість;
  • молочна промисловість (сирні маси, сирки і різні десерти);
  • виробництво м'ясних рулетів;
  • виробництво сухих сумішей (каші, мюслі та ін.);
  • кулінарії для приготування вишуканих салатів, м'ясних страв
  • виробництво винних напоїв, безалкогольних напоїв (компоти, відвари);
  • виробництва морозива.

 

Калібрування:

Характеристика плодів

Кількість плодів на 500 г

Гігантські

не більше 44

Дуже великі

від 44 до 55

Великі

від 55 до 66

Середні

від 66 до 77

Дрібні

від 77 до 99

Дуже дрібні

більше 99

Зміст вологи в чорносливі не повинно перевищувати 35%.

Основними виробниками чорносливу є: Україна, Молдова, Узбекистан

Чорнослив повинен  зберігатися при температурі від 5 до 20 ° С і відносній вологості не більше 70% (щоб на плодах не з`явилася цвіль) в провітрюваному приміщеннях, які не заражених шкідниками з дотриманням санітарних правил. Найбільш придатними умовами для тривалого зберігання є темрява і прохолода.

Термін зберігання з дня вироблення виробником: від 6 до 12 місяців, в глазурі - менше - близько 4 місяців.

Новини

Завод Спецій "FOODALLIACE"

Компанія Фудальянс прийняла стратегічні рішення, розвиток власного виробництва і продаж всієї сировини під власним брендом FOODALIANCE SPICE FACTORY LTD.

Переваги:

не залежимо від умов виробників дистрибуційних продуктів, виконуємо довгострокові контракти, просуваємо свій бренд а не чужий, несемо пряму відповідальність за якість продукту, що виробляється, забезпечуємо необхідною якісною документацією і протоколами безпеки продуктів, індивідуально підбираємо продукт за ціною якості згідно контракту зі споживачем.

Важлива інформація

на ринку сухого молока багато пропозицій з ціною нижче в рази ніж у прямого виробника сухого молока, ринок "просить ціну", виробники стратегічних хлібобулочних, м'ясних продуктів намагаються "тримати ціни" при постійному подорожчанні всього сировини, тому "гра з цінами" призводить постачальників не тільки до жорсткої конкуренції, постачальники змушені йти на різні хитрощі за часту молочну суху сироватку видавати за знежирене молоко продаючи в два рази дешевше ніж сухе молоко ДСТУ, наприклад сухе молоко 1,5% ДСТУ на молоко заводах в січні варто по 80грн., а в тендерах на закупівлі прохідні ціни по 40 грн., покупець і продавець в "гонитві за ціною" порушують законодавство, що в підсумку призводить до різних проблем (перевірки контролюючих органів, скасування ПДВ і т.д.).
Завод спецій "Фудальянс" піклується не тільки про власну репутацію і безпеки, турбота про клієнтів-партнерах компанії в пріоритеті для Нас. Тому для споживачів сухих молочних продуктів нами розроблена лінійка аналогів сухого молока як знежиреного 1.5%, так і цілісного 25%, на будь-який запит споживача, продукт пройшов випробування безпеки на мікробіологію і відсутність ГМО, отримані всі необхідні висновки, фізико-хімічні властивості відповідають нормам ТУ. 23.02.2021р.

Співробітництво

За роки роботи на ринку України ми сформували надійні та стійкі партнерські відносини як з підприємствами харчової промисловості, так і з виробниками харчової сировини та інгредієнтів. Разом з тим ми завжди зацікавлені в збільшенні числа наших партнерів. Клієнтам ми готові запропонувати широкий асортимент пропонованої продукції, оптимальні ціни, відстрочку платежу і товарний кредит. Для нових постачальників, зацікавлених в роботі на даному ринку, у нас розроблені програми по впровадженню нових видів продукції і збільшення обсягів продажів в разі присутності продукту на ринку.